Our main Telegram channel has been banned!!! Join us on a new channel @pencurifilem

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurifilem
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
Turn off light Favorite Comments (63) Download
6
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

18 Puasa Di Kampong Pisang (2021)

Mengisahkan tentang sekumpulan penduduk Kampong Pisang masih melakukan kemungkaran di bulan Ramadan. Ketika Barkoba menikmati makanan di siang hari dalam semak samun, tiba-tiba berlaku satu insiden. Dia telah didatangi si iblis dan membawa Barkoba kembali ke masa silam untuk mengimbau setiap tindak tanduk kesalahan yang dilakukan sepanjang hidupnya. Barkoba mengabaikan zakat, menganaiyai orang lain, mengajak melakukan kemungkaran serta menyebabkan kecederaan dan kematian Kiambang. Dapatkah Barkoba memperbetulkan kesalahannya yang lalu dan kembali ke dunia yang nyata dan berjayakah Barkoba menyelamatkan Kiambang.

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

4.2 58 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
63 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jentayu
2 months ago

mn video nyer? lm tnggu kosong jeee

Kucing hitam
16 days ago

Sshnye nak tgk asyik kena popup je aje naye

Tokey
Admin
Reply to  Kucing hitam
13 days ago

Dkt mana ya? Di website ni atau link download?

ryna
25 days ago

kenapa tk lepas nk download nih?

Ayie
1 month ago

boss, mhon upload filem “Contraband 2012” blueray, tq boss

Oatan
1 month ago

Kenape gambar die jadi kecik

cikun
1 month ago

kenapa link asyik x leh masuk ce try admin check uptobox

bidin
1 month ago

Terima kasih admin kerana berkongsi. Dan Tahniah lah kerana admin bakal dapat pangkat 7. kompon ahli tertinggi neraka. 😀 jgn marah gurau jer… 😀

Tokey
Admin
Reply to  bidin
1 month ago

Amboiii

Abu Zarim Muhammad Abu Numan
1 month ago

Amende nak download asyik keluar popup iklan judi je ni

Tokey
Admin
Reply to  Abu Zarim Muhammad Abu Numan
1 month ago

Ada screenshot tak? Kami akan bukak report dan buang ads berkenaan.

Mohd Khairul Aswadi Bin Hussin
1 month ago

huh

Nik amir
1 month ago

Mohon download

RamiroCruz
2 months ago

Min… Boleh tolong perbaiki cerita ni Tak?? Sebab action dulu baru suara…

RamiroCruz
2 months ago

Min… Boleh tolong repair cerita ni Tak?? Sebab action dulu baru suara…

Hakim
2 months ago

Macamana nak download movie

Reza
2 months ago

syurga yang tak dirindukan 3 dah kluar disney+, admin. mesti laris

Syam
2 months ago

Terima kasih, admin…

mohammad hazim
2 months ago

link takleh bukak min

Bakorba
2 months ago

Suara x Sync Dgn Video Min… Suara Kua Dulu

Nn
2 months ago

Mcm mna ye nk dw guna ios

Tokey
Admin
Reply to  Nn
2 months ago

Boleh rujuk tutorial

Eddie
2 months ago

Anime movie Evangelion 3.0+1.0 thrice upon time boleh request tak? Terima kaseh

Sol
2 months ago

👍

jon weh
2 months ago

tlg update series/drama korea yg hot2 min

Last edited 2 months ago by jon weh
Najwa
2 months ago

Mcmne nak download

Najwa
Reply to  Mastar Ji
2 months ago

Link yg mne

Tokey
Admin
Reply to  Najwa
2 months ago

Scroll bawah sikit ada link download. Klik je mana².

Shafri
2 months ago

Selamat ptg salam sejahtera min ada cita safe house yq

kucai
2 months ago

good

AFnired35
2 months ago

terbaik min

kontoloyo
1 month ago

Salam tuan admin, audio dan video lari la….mintak tolong dibetulkan….dah try player lain pun sama, play kat android box tv pun sama…huhuhuhuhuhuhu

Tokey
Admin
Reply to  kontoloyo
1 month ago

Download dari link hosting mana ya?

kontoloyo
Reply to  Tokey
1 month ago

uptobox n doodstream

FAIZWAN
1 month ago

aslmkm admin.. saya mintak tolong admin update movie lemang aidilfitri si bujang sepah boleh x admin.. terima kasih banyak2 ya dan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ya😁😁

FAIZWAN
Reply to  Mastar Ji
1 month ago

trima kasih bnyak2 ya admin..😁👍

Barkoba Tokey Besar
2 months ago

Admin.. Audio dgn video tak sama pergi la 🙁

Tokey
Admin
Reply to  Barkoba Tokey Besar
2 months ago

Stream atau dowmload?

Cuba play guna player lain.

Barkoba Tokey Besar
Reply to  Tokey
1 month ago

default player windows 10 ,, try dekat MPC pun sama gak..
try kat tv pown gitu jgk.. cer try admin mp4 h264 lebih universal compatibility..
mkv senang corrupted

Tokey
Admin
Reply to  Barkoba Tokey Besar
1 month ago

Boleh tahu download dari filehosting mana? Mungkin situ puncanya. Kami admin try semua tak ada masalah, susah kami nak trace punca dia.

Barkoba Tokey Besar
Reply to  Tokey
1 month ago

Uptobox

Barkoba Tokey Besar
Reply to  Mastar Ji
1 month ago

Buke link boh
File forma’ mkv ni paroh
dok compatible banyok player

Tokey
Admin
Reply to  Barkoba Tokey Besar
1 month ago

Nak cuba play di mana ya? TV?

jabib
2 months ago

mcm sakit jiwa jer tgk, frame dia dok naik turun, subtitle kjap ada kjap takde

Tokey
Admin
Reply to  jabib
2 months ago

Maksud frame naik turun tu macam mana?

Amar
2 months ago

Aku dah jumpa link2 download. Tapi napa satu link pun macam tak berguna je. Contoh uptobox aku siap beli premium lagi, tapi tekan2 download banyak kali tak ada kesan. Bila play dia tulis video format not supported pala bana dia. Helpp. Rasanya semua cerita dalm website ni aku takleh download. Page indo elok je aku download

Nazyms
Reply to  Amar
1 month ago

try lah pakai mana mana vpn

Tokey
Admin
Reply to  Amar
2 months ago

Cuba host lain. Uptobox kadang² maintenance, sebab tu error.

『么』Olly「✔ ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ 」
2 months ago

N I C E