Our main Telegram channel has been banned!!! Join us on a new channel @pencurifilem

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurifilem
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
Subtitle : Malay
Turn off light Favorite Comments (13) Download
2
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Arwah Pak Mat, Lif & AJK (2021)

Mengisahkan tentang Nordin, seorang pekerja kilang yang menjaga bapanya selepas kematian ibunya. Nordin tinggal di Flat Seri US, sebuah kawasan perumahan rumah pangsa yang terletak di Kuala Lumpur. Nordin dan bapanya tinggal di tingkat 25 di flat itu.
Keadaan di Flat Seri US juga meriah dan hangat kerana sedang berlangsung pemilihan presiden dan ahli ajk untuk musim terbaru. Berlaku perebutan kuasa antara Pak Mat Tahir dan Syamsul serta ahli ahli lain.
Namun berlaku kejadian yang tidak diingini, bapa Nordin telah meninggal dunia secara mengejut dirumah ketika majlis pemilihan sedang berlangsung. Keadaan bertambah kecoh selepas lif di rumah pangsa mereka turut rosak dan perlu mengambil masa yang lama untuk dibaiki.
Pelbagai halangan dan cabaran perlu ditempuh oleh Nordin dalam membawa turun jenazah bapanya dengan pelbagai masalah serta isu yang sedang terjadi di Flat Seri US.

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

3.7 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
FAIZWAN
2 days ago

aslmkm admin..saya nk tnya ya… movie masuk jawi tu bila admin nk update ya.. sbb dh kluar dkat astro first dh..trima ksih๐Ÿ˜๐Ÿ˜

FAIZWAN
Reply to  Mastar Ji
1 day ago

terbaiklah admin.. terbaik dari ladang.. terima kasih bnyak2 ya admin๐Ÿ˜๐Ÿ‘

Siti
8 days ago

Know sy download tk dpt

Heiwkwkwkwkwkkeieuryy
10 days ago

salam min.. tolong upload citer ni

m.imdb.com/title/tt11347406/

Aizzuanna
10 days ago

Salam admin..boleh tolong upload cerita ni…

J2: Retribusi
m.imdb.com/title/tt11347406/

Tq adminn ๐Ÿ˜

Ahmad
10 days ago

Boleh request movie j2 retribusi

Haji jamil
11 days ago

Min nk req cita j retribusi

Ahok
11 days ago

Nak minta cerita J2 j retribusi,admin

MUHAMMAD HAFIZ
11 days ago

salam min.. tolong upload citer ni…puas cari kat internet tapi x jumpa

Tajuk : Rogue Hostage (2021)

IMDb : www.imdb.com/title/tt13067292/

MUHAMMAD HAFIZ
Reply to  Mastar Ji
11 days ago

tq admin..btw J2: J retribusi yg tayang kat Disney hotstar malaysia tu admin ada tak ? klau ada upload la jugak…dh lama cari citer tu tapi x jumpa2…harap admin nk dpt tunaikan permintaan saya ni…

Last edited 11 days ago by MUHAMMAD HAFIZ