Our main Telegram channel has been banned!!! Join us on a new channel @pencurifilem

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurifilem
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
Turn off light Favorite Comments (27) Download
8
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Penunggang Agama (2021)

Mengisahkan tentang Amir dan Anna, pasangan suami dan isteri berdepan dengan cabaran getir kerana ibu tiri Amir, Datin Maria telah mengalami ‘gangguan makhluk halus’.

Dato Hafsyam, iaitu ayah Amir mengambil keputusan untuk mendapatkan khidmat seorang ‘pakar ruqyah’ bernama Tok Haji. Namun, Amir dan Anna tidak mempercayai Tok Haji dan menasihati Dato Hafsyam untuk tidak lagi menggunakan khidmat Tok Haji. Anna merasakan Tok Haji sebenarnya adalah seorang bomoh yang bertopengkan agama Islam, manakala Dato Hafsyam pula merasakan isterinya disantau oleh ahli keluarganya sendiri.

Teka-teki bermula dalam plot penceritaan untuk mencari siapakah penunggang agama yang sebenar. Pada masa yang sama, isteri dan anak perempuan kecil Amir diganggu oleh makhluk halus hingga kerasukan. Dapatkah Amir menyelamatkan keluarganya dari ujian ini? Siapakah dalang di sebalik kekacauan ini?

Duration: 01:39:59

Quality: Ppvrip

Release:

IMDb: N/A

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

4.1 31 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
khairul
1 month ago

best giler

Hasiqgemok
1 month ago

Error 502
Ray ID: 6469f96ffdabdd7b •
2021-04-27 18:04:38 UTC
Bad gateway
You
Browser Working
Singapore
Cloudflare Working
apk.miuiku.com
Host Error
What happened?
The web server reported a bad gateway error.

What can I do?
Please try again in a few minutes.

Cloudflare Ray ID: 6469f96ffdabdd7b
Your IP: 183.171.21.94
Performance & security by Cloudflare

haqim
2 months ago

macam mane nak dowload?

amy
2 months ago

KENAPA XLEH DOWNLOAD?

Nazmi
2 months ago

Kenapa audio yang server 4 tak berapa ok tak Best punya audio

Tokey
Admin
Reply to  Nazmi
2 months ago

Kami tak control server streaming. Diproses automatik benda tu.

Nazmi
Reply to  Tokey
2 months ago

Nak download yang mana

Tokey
Admin
Reply to  Nazmi
2 months ago

Semua link file sama. Pilih je mana yang suka pakai.

Dea
2 months ago

Min, napa nk dwnload x blh min. Tgk on9 blh

Tokey
Admin
Reply to  Dea
2 months ago

Ada error ke?

kal-el
2 months ago

min, server error min

Tokey
Admin
Reply to  kal-el
2 months ago

Cuba try lagi

Shafiq Ikmal
2 months ago

Cane nk download..asyik error je..jenuh nekan nye

Afni red
Reply to  Shafiq Ikmal
2 months ago

boleh jer saya try

Alip
Reply to  Afni red
2 months ago

bang buat mcm mana yaa ? dah tngok tutorial pon tkboleh

Tokey
Admin
Reply to  Alip
2 months ago

Ada error ke?

wan
Reply to  Shafiq Ikmal
2 months ago

Haah. Page tunggu 10 seconds x keluar2…

Khairyl Adam
2 months ago

Kenape semua server x boleh ni.. masuk je ade add… dah keluar try lagi .. ada add lagi.. movie manaaa

Zuhaily Danial Johan Ariffin
2 months ago

try semua server dia jadi stuck stuck movie , jalan 4/5 saat stop , lama sikit jalan . wifi laju . kenapa min

Tokey
Admin
Reply to  Zuhaily Danial Johan Ariffin
2 months ago

Bukan kami host semua link tu. Kami guna servis dari provider lain. Mungkin ada masalah network. Cuba try lagi boleh tak

Koka
2 months ago

Sound delay

Tokey
Admin
Reply to  Koka
2 months ago

Cuba player lain. Kami dah test, elok bunyinya.

zack
2 months ago

bila doraemon stand by me 2 keluar

Tokey
Admin
Reply to  zack
2 months ago

Mungkin pertengahan atau hujung bulan April.