Our main Telegram channel has been banned!!! Join us on a new channel @pencurifilem

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurifilem
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
Turn off light Favorite Comments (23) Download
0
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Syif Malam Raya (2020)

While transporting a body to Ipoh, Zaid and Hisyam let Mera and Yoh, who are heading back to their hometown for Hari Raya, hitch a ride with them. Strange things begin to happen, and chaos ensues, when they reach a village that is supposedly haunted by a ‘pocong’, known as a shroud ghost.

Duration:

Quality: WEB-DL

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

3.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
IIIDUN
11 months ago

Thanks admin. Moga tabah dalam membantu rakan yang masih belum berjaya mengdownloadkan nye pun adoii. Keep active. Stay strong 💪

TOmaTO
1 year ago

pakai IDM bole je download

SYIRA
1 year ago

Mmg x bleh masuk..

Tokey
Admin
Reply to  SYIRA
1 year ago
api air
1 year ago

link error 😩

MrPanda
1 year ago

1 pa pn xley dload..sume iklan je..bila nk dload xjd pa..choiii

Tokey
Admin
Reply to  MrPanda
1 year ago
j
1 year ago

dengan malicious link nya virus tu aku tak kisah gi memang banyak virus pon website cmni.
dengan iklan tah ape2 muncul aku tak kisah pon.
tapi nak download movie pon susah sampai kena ada tutorial aduhai.
tu yang annoying tu. buat2 takleh lak download memang best support

Tokey
Admin
Reply to  j
1 year ago

Benda ni senang sebenarnya bagi yang dah biasa. Tutorial tu bagi mereka yang tak reti.

hery
1 year ago

Master Ji, cuba reupload link baru.. sebab memang tak dapat masuk ke adtival (error)
dah lebih 10x try.. still xboleh

hj mat mermor
1 year ago

ya master ji ,aku dah lama download kat sini tapi link download tu tidak ada error.

hj mat mermor
1 year ago

tak boleh download bro

MOHAMAD AMIRUL BIN ADAM
1 year ago

Good

Gwgs
1 month ago

Update link

syahmi sazli
1 year ago

link tu dah error lah.. kena update baru