Our main Telegram channel has been banned!!! Join us on a new channel @pencurifilem

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurifilem
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
Subtitles ( SoftSub ) : Malay, English, Indonesia
Turn off light Favorite Comments (22) Download
10
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Weathering with You (2019)

Hodaka, a high school boy who moves from his isolated island home to the city of Tokyo, who immediately becomes broke! After finally finding work at a shady occult magazine, the sky rains every day until amidst the hustle and bustle of the big city, he meets a young woman called Hina. She lives a cheerful life with her younger brother, but also has a certain power: to stop the rain and clear the sky.

Duration: 111 min

Quality: BrRip

Release:

IMDb: 7.8

Keywords:
Keywords:, , , , , , , ,

Comments

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niki
1 month ago

Banyak dead link download. Tolong check balik admin. Thanks

Black Orange
1 year ago

Assalamualaikum subtitle tkde ke bruh?

Anonymous
1 year ago

Boss sound dia ade static problem.. Fix pls.. Tq

Tokey
Admin
Reply to  Anonymous
1 year ago

Memang source dia macamtu. Kena tunggu versi lebih bagus.

Majlis Kemoviean Negara
1 year ago

jgn tunjuk tak cerdik tu Naz Nazran
sabar la nak bende free kan

Tokey
Admin
Reply to  Majlis Kemoviean Negara
1 year ago

Takpe bos, kami berkhidmat. Mana yang tahu tu tahu lah, yang tak tahu tu mungkin tak biasa lagi😁.

naz
1 year ago

sub melayu takda lagi ke min??

Ninja5403
1 year ago

Ummm bila nak sampai yang hd punya ya lama dh saya tunggu

Tokey
Admin
Reply to  Ninja5403
1 year ago

Hujung bulan 5 baru keluar Bluray. Mungkin awal bulan 6 baru ada versi boleh download.

Nazran
1 year ago

Admin subtitles Malay ada x utk weathering with you ni

Tokey
Admin
Reply to  Nazran
1 year ago

Maaf tak ada lagi sub.

zack zulkarnain
1 year ago

Boss dah nak 5 bulan saya tunggu ni mana yang hd ?

Kim Mingyu
1 year ago

Yang hd takde lagi ke? ?

Tokey
Admin
Reply to  Kim Mingyu
1 year ago

Tak ade lagi. Ada nanti kami up ya

mjc
1 year ago

link ni blocked 🙁

_ShinichiKudo
1 year ago

Terima kasih Admin.

Salam, nak minta tumpang kongsikan sari kata Bahasa Melayu saya.

Ini pautan untuk sari kata tersebut:
subscene.com/subtitles/weathering-with-you/malay/2199596

MInta jasa baik semua untuk sokong saya
dengan memberikan “good rate” dan komen membangun.

Tokey
Admin
Reply to  _ShinichiKudo
1 year ago

Terima kasih. Semoga sukses selalu 🙂